tisdag, juli 14

tappa tänderna i drömmen

Jag har varit så oerhört sjukt trött idag. Kan bero på att jag imorse kl 03.00 låg och stirrade tak. Kunde verkligen inte sova. Så jag har varit vaken sen dess. Men klockan 19 orkade inte kroppen mer, utan slocknade.

Dock hade jag en otrevlig dröm. Jag drömde att jag tappade tänderna, att de lossnar och jag spottar ut 2-3 st i taget. Obehagligt som fan. Undrar vad det kan betyda ??!

3 kommentarer:

Michaela sa...

Jag googlade det och hittade lite olika förklaringar. Den mest förekommande var att man står inför stora förändringar i livet. Spännande! Jag tror och hoppas på riktigt positiva och roliga förändringar :-)

Sverka sa...

Fy f*n, jag brukar ha samma dröm. Ibland är det precis som din men ibland börjar det med att jag pillar på en lös tand i drömmen. Den lossnar, sen kommer ytterligare en och till slut forsar det tänder ur munnen på mig, nästan som om jag kräktes tänder. Vidrigt!

Jimmy sa...

Jag har tappat tänder i det verkliga livet. I mitt fall berodde det på att en motståndare lackade ur på mig och fick för sig att mata mig med en hockeyklubba.. Det gör bara lite ondare att tappa dem än att sätta dit nya..